De Boekenmakers
website door brill webdesign

Plattelanders

Bewoners in een veranderende omgeving

Plattelanders

Na het succes van Boeren van toen (30.000 exemplaren verkocht) staan in deze nieuwe uitgave van het magazine Landleven de plattelandsbewoners in hun omgeving centraal. In 25 indrukwekkende portretten worden de echte plattelanders in woord en beeld geportretteerd. Juweeltjes waarin authenticiteit en zuiverheid excelleren. De beeldende verhalen van Margreet Welink en de indrukwekkende zwart/wit fotografie van Lode Greven vormen een unieke combinatie waarin de plattelanders natuurgetrouw naar voren komen.

Margreet Welink (1969) volgde haar opleiding aan de Landbouw Hogeschool Larenstein en is sinds 1996 als redacteur aan het tijdschrift Boerderij verbonden. Op haar persoonlijke blog houdt ze zich vooral bezig met haar visie op het leven van boeren en boerinnen.
Lode Greven (1967) is sinds 15 jaar zelfstandig fotograaf. Hij reisde over de hele wereld en publiceerde in onder meer Cosmopolitan, Villa d’Arte, Columbus en AvantGarde. Hij heeft een voorkeur voor fotografie waarbij de mens centraal staat.

AUTEURS MARGREET WELINK EN LODE GREVEN / FORMAAT 220 X 280 MM / OMVANG 144 PAG. / UITVOERING GEBONDEN / PRIJS € 24,95 / ISBN 978-94-91426-05-6 / NUR 948 / VERSCHIJNT APRIL 2012 / EEN UITGAVE VAN EDICOLA PUBLISHING I.S.M. DE BOEKENMAKERS